Radio Bolero do Fabia 2 (2008)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • czechu81
    Classic
    • 2010
    • 17

wymien szczeki bo te zalene płynem nasiakneły i dlatego hamulec jest słabszy .
  • Radek87
    Drive
    • 2009
    • 88

Witam wszystkich jako że od niedawna jeżdżę Fabią 2 to mam takie pytanie do znawców Skody mianowicie standardowe radyjo jakoś mnie nie satysfakcjonuje dlatego zastanawiam się nad zamontowaniem radia Bolero ze Skody Superb i tu moje zapytanie czy taka transplantacja jest możliwa (zapewne wtyczki od anteny trzeba będzie wymienić) ale czy będzie kompatybilne radio z samochodem (kradzież prądu) i czy będzie pasowała wtyczka od czujników parkowania (czy nie będzie szaleństw po wrzuceniu wstecznego)?

Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie i podpowiedzi

Pozdrawiam
    Radek

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Z SUperba chyba nie podejdzie kształtem. Już chyba prędzej z VW. Z tego co pamiętam to czujniki cofania nie będą współpracowały, bo chyba w Fabii przed FL nie ma BAPa. Pytanie czy nie lepiej dołożyć trochę i założyć Amundsena. Nie wiem za ile możesz mieć Bolero, ale ja za 1200PLN kupiłem do Fabii II nowego Amundsena+ z Bluetoothem.
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• peb
        Rider
        • 2010
        • 254
        • Roomster (5J)

Witam
        NIE DA SIĘ!!!!!! ja popełniłem ten błąd mam roomstera ale deska jest taka sama jak w Fabii II. Kupiłem radio 3 lata temu i jak przyszło to się zdziwiłem jakie jest duże. Nie pasuje nawet do Octavii II. Musiałem kupić dance żeby pasowało. Jeżeli miałeś mniejsze radio 1 din to musisz również wymienić środkową konsolkę.
        Wyprzedaż garażowa
        Różności od książek przez budowlankę po części moto

https://sprzedajemy.pl/oferty-uzytko...e=60&offset=60

Większość ofert dla OCP do negocjacji :P

Komentarz

• Radek87
          Drive
          • 2009
          • 88

Dzięki za odpowiedź w takim razie rozejrzę się z RNS 310 bo takie chyba będzie pasowało a i może grać będzie lepiej
          Tylko jeszcze pozostaje niewiadoma czy prądu kradł nie będzie i czy czujniki parkowania będą kompatybilne (ale chyba będą bo FL był po niecałych dwóch latach od wypuszczenia modelu)
          Dzięki i pozdrawiam

Komentarz

• Grygy
            Ambiente
            • 2007
            • 223

Jak masz FL to wsystko dziala, columbus tez i gsmII,premium.bolero mam co byla ramka jak u columbusa)

Komentarz

• Radek87
              Drive
              • 2009
              • 88

No niestety ale moja jest przed FL

Komentarz

• Jacol83
                Classic
                • 2012
                • 31
                • Fabia combi (NJ5)
                • CBZB 1.2 TSI 105 KM

Jak szukasz Amundsena to poszukaj lepiej RNS 315 a już w ogóle najlepiej RNS510 czyli Columbusa.

Bolero będzie Ci pasować tylko z superba lub octavii sprzed 2011 roku takie jak poniżej:

Aczkolwiek jeśli masz przed FL to chyba będziesz miał właśnie trochę zabawy z elektoniką, ale da się

Komentarz

• Radek87
                  Drive
                  • 2009
                  • 88

No właśnie poprzednio w Golfie zamontowałem RCD 310 i przez nockę akumulator padł
                  Dlatego pomyślałem również nad jakiejś nieseryjnej stacji multi np. Kenwood albo Pioneer Będzie drożej ale może lepsze brzmienie, zobaczymy

Komentarz

Pracuję...