wymien szczeki bo te zalene płynem nasiakneły i dlatego hamulec jest słabszy .
Radio Bolero do Fabia 2 (2008)
Zwiń
X
-
Radio Bolero do Fabia 2 (2008)
Witam wszystkich jako że od niedawna jeżdżę Fabią 2 to mam takie pytanie do znawców Skody mianowicie standardowe radyjo jakoś mnie nie satysfakcjonuje dlatego zastanawiam się nad zamontowaniem radia Bolero ze Skody Superb i tu moje zapytanie czy taka transplantacja jest możliwa (zapewne wtyczki od anteny trzeba będzie wymienić) ale czy będzie kompatybilne radio z samochodem (kradzież prądu) i czy będzie pasowała wtyczka od czujników parkowania (czy nie będzie szaleństw po wrzuceniu wstecznego)?
Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie i podpowiedzi
Pozdrawiam
Radek
-
-
Z SUperba chyba nie podejdzie kształtem. Już chyba prędzej z VW. Z tego co pamiętam to czujniki cofania nie będą współpracowały, bo chyba w Fabii przed FL nie ma BAPa. Pytanie czy nie lepiej dołożyć trochę i założyć Amundsena. Nie wiem za ile możesz mieć Bolero, ale ja za 1200PLN kupiłem do Fabii II nowego Amundsena+ z Bluetoothem.
Komentarz
-
-
Witam
NIE DA SIĘ!!!!!! ja popełniłem ten błąd mam roomstera ale deska jest taka sama jak w Fabii II. Kupiłem radio 3 lata temu i jak przyszło to się zdziwiłem jakie jest duże. Nie pasuje nawet do Octavii II. Musiałem kupić dance żeby pasowało. Jeżeli miałeś mniejsze radio 1 din to musisz również wymienić środkową konsolkę.Wyprzedaż garażowa
Różności od książek przez budowlankę po części moto
https://sprzedajemy.pl/oferty-uzytko...e=60&offset=60
Większość ofert dla OCP do negocjacji :P
Komentarz
-
-
Dzięki za odpowiedź w takim razie rozejrzę się z RNS 310 bo takie chyba będzie pasowało a i może grać będzie lepiej
Tylko jeszcze pozostaje niewiadoma czy prądu kradł nie będzie i czy czujniki parkowania będą kompatybilne (ale chyba będą bo FL był po niecałych dwóch latach od wypuszczenia modelu)
Dzięki i pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz